pinВиваклиник, 8240 Слънчев бряг
clockмай - септември: денонощно
clockоктомври - април: понеделник - петък от 9:00 до 17:00

За нас

Вива клиник е специализирана частна клиника в сферата на естетичната хиругия. Разположена е на 30 км от град Бургас, в сърцето на най-големия черноморски курорт Слънчев бряг и е Вашият перфектен избор за Клиника по Пластична хирургия в района на Южното Черноморие. Клиниката разполага с модерно оборудвани кабинети и висококвалифицирани специалисти, подпомогнати от най-съвременна медицинска апаратура. В клиниката по Пластична хирургия се извършва голям обем пластични операции на лице, гърди, тяло и полова система.

Как да се свържете с нас?

Можете да се свържете с нас на телефоните на клиниката, формата за контакт в сайта, електронната поща и facebook-профила на Viva clinic.

Консултацията

Нищо не може да замени личната среща и персоналната консултация за адекватна преценка на нуждите и особеностите на пациента. Всяка една хирургична интервенция е предхождана от подробна предоперативна консултация, за да се дискутират целите и вижданията на пациента и обективните възможности на пластичната хирургия. На всеки се дава изчерпателна информация за предоперативната подготовка, процеса около операцията и рутинните процедури в следоперативните грижи. Цената на консултацията е 60 лв. Предлагаме възможност за провеждане на консултациите и на руски, английски, френски, немски език и испански език.
Насрочване дата за пластичната операция: Ние сме гъвкави и отворени за желанията и удобството на нашите пациенти. По време на консултацията ще определим подходяща дата и час за интервенцията.


Цените

Можете да се запознаете с базовите цени в ценоразписа ни. Ние ценим Вашето време, но в медицината има много подробности, които не могат да бъдат взети под внимание на пръв поглед. Окончателния обем на пластичната операция и цена, или пакетни цени за няколко процедури можете да получите само на място лично от д-р Красимир Кенолов. Заплащането става в деня на процедурата или преди това, в брой, по банков път или с банкова карта.

Операцията

В уговорения ден и час, бъдете във Вива клиник, където Ви очаква въпросник за Вашето здравословно състояние и допълнителна дискусия за резултата от операцията. След приключване на пластичната операция, ще се чувствате добре, но оставате под наблюдение поне за 24 часа. Следоперативният период и грижи, посещенията за превръзки, възстановителният период, медикаментите и срещите за подмяна на превръзки и конци са строго индивидуални, в зависимост от конкретния пациент и интервенцията. Ще Ви бъдат насрочени 1-3 следоперативни срещи за смяна на превръзки, отстраняване на конци и контролни прегледи. Около 3-15 дни след свалянето на конците можете да възстановите обичайните си активности.

Окончателния резултат от всяка пластична операция можете да очаквате след 3-12 месеца.

Актуална информация за цените за пластичните операции е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите след консултация във Вива клиник с д-р Красимир Кенолов пластичен хируг.