Интервенции

Весела Коледа и Честита Нова Година

Екипът на Вива Клиник Ви честити настоящите Коледни и новогодишни празници.

Пластичният хирург проф. Юрий Анастасов ще консултира във Вива клиник

 На 30.04.2017 г., неделя, проф. д-р Юрий Анастасов, дългогодишен председател и член на Българската асоциация по пластична, естетична и реконструктивна хирургия (БАПРЕХ), ще извършва консултации и операции по пластична хирургия във Вива клиник.

Инжектирането на течен силикон от козметички 100% вреди на жените!

 Професор Юрий Анастасов е пластичен хирург, ръководител на Отделение по Пластична Хирургия в УМБАЛ Св. Георги от неговото създаване през 1996 г. От 2012 година е и председател на Българската Асоциация по Пластична, Реконструктивна и Естетична  ирургия (БАПРЕХ). Започнал образованието си по медицина в Мексико, завършил в София, има френска диплома за медицина, специализации по пластична хирургия във  Франция (Лил, Париж,…

Български и френски хирурзи оперираха 6 деца с лицеви аномалии

Уникални за страната операции на 6 деца на възраст от 5 месеца до 14 години с различни лицево-черепни аномалии бяха извършени в УМБАЛ „Свети Георги“ в Отделението по пластична и краниофациална хирургия. Това съобщиха пред topnovini.bg началникът на отделението проф. д-р Юрий Анастасов и неговият колега и ученик д-р Костадин Гигов.

Световна конференция за лечение и превенция на вродените лицеви аномалии

От 25 до 27 септември Пловдив беше домакин на Световна конференция за лечение и превенция на вродените лицеви аномалии. Основните теми, които се дискутираха, са новите научни открития и актуалните въпроси, свързани с етиологията, генетиката, превенцията и пренаталната диагностика на лицевите аномалии.

Проф. д-р Юрий Анастасов ще консултира във Вива клиник – Слънчев бряг

На 03.09.2016 г. проф. д-р Юрий Анастасов ще извършва консултации и операции по пластична хирургия във Вива клиник к.к Слънчев бряг. Известният пластичен хирург професор Юрий Анастасов , който е председател на Българската асоциация по пластична, естетична и реконструктивна хирургия (БАПРЕХ) и ръководител на Отделението по пластична хирургия в Университеската болница “Св. Георги” в Пловдив.